Manifestació per l’alliberament LGBTI a Gandia

Publicat el


L’Esquerra Independentista de la Safor convoquem a la manifestació per l’alliberament LGBTI del proper 30 de juliol a la Platja de Gandia. Reivindiquem el 28 de juny com a diada de lluita, i això volem fer, plenar aquesta manifestació de contingut i reivindicació pel nostre alliberament com a persones LGBTI i per la destrucció del Patriarcat i el Capitalisme.

Eixirem al carrer per denunciar el gran nombre d’agressions homòfobes i trànsfobes a la nostra comarca. Agressions sistemàtiques que es reprodueixen també als instituts o als llocs de feina, així com al sistema sanitari, on se’ns pressuposa com a heterosexuals o se’ns considera malaltes per ser trans. Denunciem també la bifòbia, que invisibilitza la nostra opció sexual o la considera una fase i que ens condemna a patir tòpics com que som vicioses. Davant d’açò treballem per construir espais de contrapoder lliures de LGBTIfòbia i per poder ser visibles i lliures en tots els àmbits de la nostra vida.

Protestem també contra la mercantilització de les nostres identitats i la nostra lluita que es fa des de les diverses institucions i associacions, que sols busquen «integrar-nos» a la societat per a que consumim més i per a atreure noves possibilitats de benefici, com amb l’anomenat turisme LGBTI, alimentant així una imatge estereotipada on els nostres únics referents són dos homes gais, blancs i burgesos, amb tot el masclisme, racisme i classisme que van associats a aquesta imatge. Les mateixes institucions i associacions que quan critiquem les estructures patriarcals que perpetuen i promouen la nostra opressió, com l’Església Catòlica, no sols es desmarquen de la crítica sinó que ens ataquen per haver-la fet, defensant que cal ser políticament correctes per a no ofendre a aquells que ens condemnen a la misèria.

28JEndavant

Per això anem a aquesta manifestació, a reivindicar que no volem ser políticament correctes, sinó lliures. Perquè davant de totes les agressions que patim a diari anem a respondre juntes, demostrant que també som LGBTI als pobles, que les nostres identitats no caben al seu sistema, que les dones, les persones de color i les treballadores també volem tenir referents LGBTI.

El 30 de juliol a les 19:30 al Passeig Marítim Neptú, 62 ho cridarem ben fort:

Som així: lliures i dissidents! Estimem com volem, rebentem tots els armaris!

i

Esquerra Independentista de la Safor:

ARRAN La Safor – COS La Safor – Endavant (OSAN) La Safor


Comments are closed.