II Jornades Antipatriarcals La Safor

Publicat el

Tenim el plaer d’anunciar-vos la segona edició de les Jornades Antipatriarcals a la Safor, els propers dies 9 i 16 de maig al Casal Jaume I Safor-Valldigna, a Gandia.

Durant el mes de novembre de 2013, a la primera edició, vam poder gaudir d’un espai de debat i reflexió al voltant de diverses temàtiques de la lluita feminista. Com a organització feminista considerem imprescindible la creació d’espais d’aquest tipus com a eina d’emporaderament de les dones.

El primer dia començarà amb una breu presentació de les Jornades, continuarà amb una xerrada-taller sobre coeducació, on dues companyes del SEPC ens explicaran com posar en pràctica un model d’educació feminista amb diferents dinàmiques. I per últim projectarem el documental fet per les companyes de Caudiovisuals sobre el treball reproductiu i debatrem sobre aquest tema, com ja s’ha fet a altres pobles de la comarca.

El segon dia començarà amb la presentació del llibre de Rubèn Sànchez sobre autodefensa feminista i després hi haurà una tauala redona sobre els col·lectius mixtes i no-mixtes dins del Moviment Feminista amb les companyes de Llobes Col·lectiu Feminista, Dones en Lluita de Castelló de la Plana i Aliats del Feminisme. Per tancar les Jornades tindrem un sopar popular vegà que costarà 5€ amb la beguda inclosa i després festa feminista de la mà de Tropiclitorianes.

Us animem a totes i tots a participar d’aquest espai de formació i debat, on aprofundirem tant en nous temes com en debats profunds actualment candents dins del propi Moviment Feminista.

Entre totes tot!

II Jornades Antipatriarcals


Comments are closed.