#SalvemElParc | ARRAN La Safor davant la remodelació del Parc Sant Pere

Publicat el

Hui, després de diversos mesos amb el projecte tramitant­-se, s’han intentat engegar les obres per a la remodelació del Parc Sant Pere. Pel matí ha entrat l’empresa encarregada de la remodelació al Parc, davant d’açò un grup de veïnes del barri han decidit ocupar el Parc per a impedir que s’inicien les obres.

Les ocupants s’han negat a que entraren les màquines, que ja estaven preparades, i després de dos intents per part de la policia de fer fora les persones concentrades s’han fet enrere, i més tard han tancat les portes del Parc amb les manifestants dins, resistint. Aquests fets es donen tan sols dos dies després de la manifestació convocada per la plataforma de veïnes Salvem el Parc que aplegava més de tres-­centes persones contra aquestes obres.

L’alcalde de Gandia, Arturo Torró, torna a actuar de manera despreciable, fent cas omís a les reclames del barri i iniciant les obres per sorpresa per a evitar la resposta popular, que encara i tot s’ha donat.

Unes obres que suposen un nou malbaratament de diners públics per al benefici d’uns pocs empresaris i polítics, i que aprofundeixen en un model de ciutat grisa tan sols al servei del turisme i el capital, que no té en compte els interessos ni les necessitats de les veïnes i molt menys de les joves, llevant­-nos un dels ja pocs espais verds de la ciutat, on moltes hem crescut, i que és encara hui un dels principals punts de trobada de les veïnes del barri.

Des d’ARRAN La Safor exigim l’aturada immediata de les obres i us animem a assistir a la concentració convocada per la plataforma Salvem el Parc a les 20:00 a la porta principal, al C/ Sant Pere.

PER UNS BARRIS VIUS I COMBATIUS:

ATUREM LES OBRES, SALVEM EL PARC SANT PERE!

Concentració


Comments are closed.