#TorróRacista | ARRAN La Safor en rebuig de les declaracions xenòfobes de l’alcalde de Gandia

Publicat el

En un tuit fet el passat 5 de gener l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, justificava arran de l’assassinat d’un Policia Nacional a Madrid la política d’immigració i empadronament de l’Ajuntament de Gandia.

Davant d’açò des d’ARRAN La Safor volem remarcar que la procedència d’un individu no té relació amb la seua activitat delictiva. El fet que l’alcalde haja aprofitat aquests fets per defensar la política xenòfoba de l’Ajuntament d’aquesta ciutat demostra les seues idees classistes i racistes, estigmatitzant a la població immigrant.

La llei d’empadronament de Gandia mostra la persecució que pateixen les immigrants de les classes populars, un dels col·lectius més afectats per les violències i desigualtats que provoca el sistema capitalista. Sistema que mitjançant la divisió internacional del treball i la riquesa aboca a les classes
populars a la immigració i després les condemna a ser ciutadanes de segona i a ser assetjades per les administracions públiques i els cossos de repressió de l’Estat.

Aquests fets no són més que una mostra del racisme institucional imperant a la nostra societat; com negar l’accés als drets socials o la por a denunciar els abusos per la desafecció amb el sistema. Aquest racisme institucional té una de les seues cares més crues a Gandia, amb una de les polítiques
d’immigració més restrictives dels Països Catalans.

Davant de tot açò, des d’ARRAN La Safor volem manifestar que treballem i continuarem treballant per una ciutat i una comarca integradores, eliminant qualsevol tipus de xenofòbia, classisme i feixisme. I us emplacem a assistir a la concentració de rebuig al racisme de l’Ajuntament convocada
demà, 9 de gener a les 19:30 a la Plaça Major de Gandia.

CAP PERSONA ÉS IL·LEGAL!
RACISME NI ACÍ NI ENLLOC!


Comments are closed.