I Jornada Internacionalista

Publicat el

Us presentem el cartell del primer dels tres dies de les Jornades Internacionalistes. Aquest primer dia serà el 6 de setembre al Casal Jaume I de Gandia, i constarà de dues xerrades, la primera serà a les 18:00 i serà una explicació de l’internacionalisme proletari, el seu paper hui dia i com es treballa aquest internacionalisme proletari des dels Països Catalans, a càrrec de Gonçal, membre del Secretariat Nacional  i col·laborador de l’àrea internacional de la COS. I la segona xerrada serà sobre la situació a Euskal Herria amb dues militants d’ERNAI que ens parlaran de l’actual paper de l’esquerra abertzale, el treball que està duent a terme ERNAI i la repressió que pateix el jovent organitzat. En breus eixirà el cartell amb els actes complets de les Jornades.

US ESPEREM!

I Jornada Internacionalista